Zekeringbox houder

23,00

Zekeringbox houder

23,00

  • Snelle levering
  • Veilig betalen met Mollie, waaronder iDeal
Productinformatie

Materiaal: PBT-behuizing, PC waterdichte stofkap, vernikkelde koperen aansluitklem.
– Nominale spanning ingang: 32V
– Ingangsstroom: 100A
– Uitgang maximale stroom: 30A per circuit

Indicatorfunctie: wanneer de rode LED brandt, betekent dit dat de zekering is losgekoppeld. U moet de zekering op tijd vervangen om verder te kunnen gaan.

 

Zekeringfunctie: wanneer het circuit niet goed werkt of abnormaal is, wordt de stroom continu verhoogd en kan de verhoogde stroom sommige belangrijke apparaten of waardevolle apparaten in het circuit beschadigen, en kan het circuit ook branden of zelfs brand veroorzaken. De zekering beschermt het elektronische apparaat tegen overstroom en beschermt het elektronische apparaat ook tegen ernstige schade veroorzaakt door interne fouten. Daarom heeft elke zekering een nominale specificatie en zal de zekering doorbranden wanneer de stroom de nominale specificatie overschrijdt. Als de zekering correct in het circuit is geplaatst, zal de zekering de stroom afsnijden die abnormaal tot een bepaalde hoogte en een bepaalde temperatuur stijgt, waardoor de veilige werking van het circuit wordt beschermd.

Toepassingsbereik: kan rechtstreeks worden aangesloten op de lijn van elektrische apparaten van het voertuig / schip [zoals: verlichting, autokoplampen, mistlamp, waarschuwingslamp, voertuigkoelkast, autolader, autoventilator, auto tv.

Productvoordeel: (1) Het product neemt PBT-anti-vlambestendigheid, hoge-lage temperatuur en milieubescherming materialen, die volledig voldoet aan [de zekeringhouder moet goede mechanische sterkte, isolatie, hittebestendigheid en vlamvertraging hebben, en moet niet worden gebroken tijdens gebruik. Vervormingscondities, verbranding, kortsluiting, enz. (2) Alle bevestigingsmiddelen zijn van roestvrij staal, de zekeringkast is invoer en het uitvoeruiteinde wordt bevestigd door aanhaalschroeven, die sneller kunnen worden geïnstalleerd, en de veilige doos is gefixeerd door zelftappende schroeven, wat installatie eenvoudiger en veiliger maakt.

Op voorraad

Ervaringen

Wat vinden onze klanten

GM Outdoor
Liezeweg 17
2851 ED Haastrecht
06 - 3927 7021
info@gm-outdoor.nl
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws omtrent off the grid power systemen.
© GM Outdoor | Website door Click Active