Relaties

Met de onderstaande relaties werken wij graag samen.

Sunvisor maakt zonnekappen speciaal voor fishfinders en beschermkappen voor diverse transducers. De zonnekappen van Sunvisor worden in tegenstelling tot andere alternatieven over het scherm geschoven i.p.v. permanent aan het scherm bevestigd. Inmiddels is Sunvisor al een begrip voor de meeste fishfinder gebruikers en zijn ze druk bezig met het ontwikkelen van andere produkten en upgrades voor de bestaande produkten.

Boat Innovation B.V. is een bedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is op het gebied van roofvis boten. Ze zijn leverancier van verschillende bekende merken als het gaat om Fishfinders, Elektromotoren & toebehoren. U kunt ook terecht bij ze voor het opbouwen van de door u aangeschafte apparatuur.
Tevens hebben ze een samenwerkingsverband met Innovator Boats uit Zweden Boat Innovation is toonaangevend in Nederland als het gaat om kennis en kunde m.b.t. elektromotoren en fishfinders. Tevens Is Boat Innovation onze geregistreerde Merk Dealer voor GMtech is de regio Utrecht.

Maasgouw Marine service is naast onderhoud en reparatie gespecialiseerd in afbouw projecten, voor onder andere professionals zoals brandweer of reddingsbrigades. Daarnaast verzorgen wij de afbouw van alle Dreamfisher high-end visboten. U bent bij ons aan het juiste adres voor custom made oplossingen en bieden wij veel technische oplossingen. Maasgouw levert diversen merken visboten oa Kimple en Qwest, motoren van Suzuki en Garmin apparatuur. Maasgouw is onze geregistreerde Merk Dealer voor GMTech in de regio Limburg.

Ervaringen

Wat vinden onze klanten

GM Outdoor
Liezeweg 17
2851 ED Haastrecht
06 - 3927 7021
info@gm-outdoor.nl
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws omtrent off the grid power systemen.
© GM Outdoor | Website door Click Active