Garantie voorwaarde GMtech LiFePO4 accu’s

Belangrijk: onze accu's zijn allemaal getest. Vandaar dat ze allemaal 1 of 2 laadcycli hebben. Als een accu niet goed functioneert dan merkt u dit meteen. Dit zal dan komen door een fabricagefout. Wij leveren u dan een nieuwe accu. Als de accu eenmaal in gebruik is en wordt gebruik volgens de geldende specificaties, onstaat er zelden schade aan de accu.

Om voor de garantie in aanmerking te komen gelden de volgende voorwaarden:

  • Uw accu mag alleen opgeladen worden met een daartoe bestemde accu. Dat zijn dus alleen laders die geschikt zijn voor LiFePO4 accu's. Deze moet specifiek geschikt zijn voor LiFePO4 accu's met het juiste voltage! Dus opladen met een Lithium-Ion of andere soort oplader is niet toegestaan! Onze accu's zijn zgn. 4S (12v), 8S (24v) of 12S(36v) accu's. Dat houdt in respectievelijk 4, 8 of 12 cellen in serie. Opladen met een lader die afgesteld is voor een ander aantal cellen, resulteert in een verkeerd laadvoltage. Dit zal schade toebrengen aan de accu of het BMS.
  • Onder de 3 graden mag u de accu niet opladen!(interne temperatuur kan onder 0 graden zijn)
  • In de winter de accu wegzetten met een capaciteit tussen de 40%-60%.
  • U mag de accu niet aan een druppellader laten staan!
  • U mag de accu niet zelf open maken!

Als u een beroep doet op uw garantie en wij vermoeden dat een van bovenstaande zaken de oorzaak is van de schade, dan is het aan u om aan te tonen dat dit niet het geval is. Om te voorkomen dat dit leidt tot een discussie, doet er verstandig aan om foto's te mailen van de opstelling/aansluiting van de accu.

Als u niet kunt aantonen dat de schade afkomstig is van iets anders dan bovenstaande oorzaken, dan valt de schade niet onder de garantie regeling. De 1e 6 maanden ligt de bewijslast bij GM-Outdoor, daarna ligt de bewijslast bij de klant.

Ervaringen

Wat vinden onze klanten

GM Outdoor
Liezeweg 17
2851 ED Haastrecht
06 - 3927 7021
info@gm-outdoor.nl
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws omtrent off the grid power systemen.
© GM Outdoor | Website door Click Active